Ønsker ikke en rusreform som gjør det vanskeligere å si nei til narkotika

- Idag har vi mange forebyggende tiltak som er gode. La oss heller styrke dem, istedenfor å drive sjansespill med vår ungdom, sier Frankeh Yaya Colley.

Jeg er pappa, og derfor har jeg signert dette viktige foreldreoppropet mot narkotika. - Som fengselsbetjent ble jeg kjent med flere innsatte. De har fortalt meg at de skulle ønske at de hadde blitt fanget opp på et tidlig tidspunkt da de begynte å eksperimentere med narkotika, sier Frankeh Yaya Colley. Nå jobber han med forebygging gjennom foreldreprogrammet Sterk&Klar og ungdomstiltaket Brave-prosjektet. Han forteller at ungdom han møter gir uttrykk for at den foreslåtte rusreformen vil gjøre det vanskeligere for dem å si nei til narkotika. Les mer om ungdom som mister grunner til å si nei til narkotika: https://foreldreoppropet.no/artikler/ungdom-mister-grunner

Støtt oppropet

Ikke driv sjansespill med ungdommen vår. Styrk dagens forebyggende lovverk mot narkotika. 
Vi vil ha en annen rusreform!

Underskriften din blir ikke offentliggjort. Underskrifts-listen vil bli oversendt Barne- og familieministeren.

0

har skrevet under

Om underskriftene

Vi gjennomgår alle underskrifter manuelt, og luker ut feil. Les mer om hvordan vi behandler underskriftene her.

Vi opplever dessverre at noen bevisst legger inn falske underskrifter, bla. opplevde vi natt til 29. mai at en robot registrerte mange falske navn. Vi sletter de falske underskriftene fortløpende, og har gjort noen endringer for å forenkle vår kvalitetssikring.