Om oss

Foreldreoppropet mot narkotika er en underskriftskampanje som drives av en rekke organisasjoner som har et engasjement for å forebygge rusproblemer. Du finner logoene med pekere til alle våre organisasjoner nederst på aksjonssiden.

Vi tok initiativ til Foreldreoppropet mot narkotika etter å ha mottatt en rekke henvendelser fra foreldre og andre voksne med et engasjement for å støtte og hjelpe ungdom fra å bruke narkotika. De ønsket en kanal for å synliggjøre dette engasjement, og et ønske om en annen rusreform enn den som nå er foreslått. Flere av dem som tok kontakt opplevde at det var et for tøft debattklima til å løfte disse perspektivene selv, og ga uttrykk for at de hadde verdsatt om våre organisasjoner kunne fronte et slikt opprop.

 
 

Foreldreoppropet mot narkotika er en underskriftskampanje som drives av en rekke organisasjoner som har et engasjement for å forebygge rusproblemer. Du finner logoene med pekere til alle våre organisasjoner nederst på aksjonssiden.

Kontakt oss gjerne med innspill og tilbakemeldinger til Foreldreoppropet mot narkotika eller til tekst og utforming av disse sidene.

Representerer du en organisasjons som støtter kampanjens budskap, og ønsker å vise det ved å ha logoen på forsiden? Vi vil gjerne høre fra dere. Send oss en e-post: post@foreldreoppropet.no