Del i sosiale medier

Lik Foreldreoppropet på Facebook, og følg oss på Instagram. Lik og del og hjelp oss med å spre kampanjen i sosiale medier. 

Lik og del

Vi legger ut artikler, sitater og bilder i sosiale medier for å informere om foreldreoppropet og forklare problemene med den foreslåtte rusreformen. Kan du hjelpe oss å dele det med nye mennesker? Bruk taggene @foreldreoppropet og #foreldreoppropet

Facebook     Instagram

Lag innhold

Lag innhold selv, og tagg @foreldreoppropet og #foreldreoppropet. Det er flott om flere foreldre eller fagpersoner vil lage små videosnutter om hvordan de foreslåtte endringene ville rammet dem, og hvorfor de er bekymret for rusreformen og lovendringen. Ta gjerne kontakt med oss for å få hjelp til å finpusse manuset ditt slik at vi er sikre på at vi ikke sprer feilinformasjon. 

Registrer deg som frivillig

Hvis du registrerer deg som frivillig vil vi sende deg mail eller sms med påminnelser og tips til innhold du kan dele på din egen profil, for å oppfordre dine venner og følgere til å skrive under på oppropet, eller andre ting du kan gjøre for å hjelpe oss å spre oppropet i sosiale medier.  

Bli frivillig

Støtt oppropet

Ikke driv sjansespill med ungdommen vår. Styrk dagens forebyggende lovverk mot narkotika. 
Vi vil ha en annen rusreform!

Underskriften din blir ikke offentliggjort. Underskrifts-listen vil bli oversendt Barne- og familieministeren.

0

har skrevet under

Om underskriftene

Vi gjennomgår alle underskrifter manuelt, og luker ut feil. Les mer om hvordan vi behandler underskriftene her.