Vi ønsker også etterhvert å møte mennesker ansikt til ansikt og forklare folk hva den foreslåtte rusreformen vil bety for rusforebyggingen.
Har du lyst til å være med ut og snakke med folk om rusreformen? Meld deg frivillig, så tar vi kontakt hvis vi trenger folk på stand der du bor.
Vi ønsker å snakke med flest mulig mennesker om hva den foreslåtte rusreformen vil bety for forebyggingen, særlig når det gjelder ungdom. Da kan vi svare på spørsmål og samle inn underskrifter. Kanskje finner vi også noen nye engasjerte frivillige til kampanjegruppa?
Hvor det blir stands avhenger av initiativ fra folk lokalt. Våre stands bemannes av frivillige mammaer og pappaer og andre voksne som er opptatt av forebygging og ønsker en annen rusreform.
- Det er ikke greit å prøve narkotika. Det er ikke greit å ha det på seg. Det er ikke greit å flørte med det.
Hedda Foss Five er ordfører i Skien kommune og mamma til fire og narkotikaforebygging er en av hennes viktigste saker.
- Så det er jeg en utrolig sterk tilhenger av at vi ikke liberaliserer og åpner for, sier hun.
Sønnen døde av MDMA. Nå advarer Arne Bratland mot den foreslåtte rusreformen.
Etter sønnens død valgte foreldrene å søke mer kunnskap om narkotika og bruke sin erfaring til å engasjere seg i rusforebyggende arbeid.
- Det engasjementet har lært oss at den forbudspolitikken vi har i dag har gitt gode resultater, forteller han.
Ikke driv sjansespill og lek med fremtiden til ungdommen vår, sier Anca Håkestad i Storbarnsforeldre i Vestfold og Telemark.
Avkriminalisering av narkotika betyr at loven kan brytes uten sanksjoner. Det skaper ingen verdighet. Et bredere behandlingstilbud er et godt sted å begynne.
Ikke driv sjansespill med ungdommen vår. Styrk dagens forebyggende lovverk mot narkotika.
Vi vil ha en annen rusreform!
har skrevet under
Vi gjennomgår alle underskrifter manuelt, og luker ut feil. Les mer om hvordan vi behandler underskriftene her.